hyresbostad-stockholm.se: Hyresbostad i Hammarbyhöjden

Hyresbostad i Hammarbyhöjden

Om Hammarbyhöjden
Hammarbyhöjden är beläget ca 10 kilometer söder om Stockholms innerstad. Området består främst utav flerbostadshus och har under senare 90-tal förtätats med fler lägenheter. I området finns gårdar och parker. Med tunnelbanan tar det ca 15 minuter in till T-centralen. Hammarbyhöjden har blivit ett attraktivt bostadsområde för många unga som kommer till Stockholm för att arbeta eller studera.Service i Hammarbyhöjden
Från Hammarbyhöjden är det gångavstånd till Kärrtorps centrum samt andra inköpsmöjligheter. I Globen arrangeras många olika konserter och event som lockar människor från hela Sverige varje år. I Hammarbyhöjden finns också Hammarbybacken som erbjuder skidåkning under vintertid.Länkar om Hammarbyhöjden:
Karta över Hammarbyhöjden

Denna hemsida har skapats av en av Sveriges ledande bostadsportaler med syftet att hjälpa de som är i behov av en bostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning efter en hyresbostad. Du får en överblick över alla relevanta hyresbostäder som finns på marknaden just nu. Med lite tur har du hittat en bostad inom fem minuter.

Mere i denne kategori: « Gröndal Hjorthagen »

Icon CO2 neutral website English transparent.png